Preporučene mere za prevenciju COVID-19 u školama i ustanovama studentskog i studentskog standarda

Pogledajte mere Vlade Republike Srbije za prevenciju COVID-19 u školama.

Saradnja u učenju

Beautiful,Business,Woman,And,Her,Cute,Little,Son,Are,Drawing

Saradnja sa roditeljima

Porodica je primarni vaspitač deteta i iskustva iz porodice su od neprocenjivog značaja za realizaciju detetove dobrosusede. Roditelji i zaposleni imaju iste zadatke - da slušaju "stotinu dečijih jezika", da budu spremni da pruže podršku, ali i da nauče da tiho posmatraju kada dete pronađe sve što mu je potrebno. Prateći ideju o značaju istinskog angažovanja dece u obrazovnom procesu, smatramo da su roditelji pravi partneri, pozvani i dobrodošli da pregovaraju, menjaju i razvijaju našu kulturu.
Svoje partnerstvo sa porodicom gradimo na principima jednakosti, autentičnosti, demokratije i kompetentnosti.

Naša vizija i misija

Montesori pedagogija se fokusira na obrazovanje deteta u celini, uključujući fizičko, duhovno, socijalno, mentalno i emocionalno obrazovanje. Naša misija je da inspirišemo decu da se razvijaju holistički. Želimo da podržimo svako dete u sticanju ljudskih vrednosti, prateći njegov lični tempo razvoja i istovremeno ga učimo da radi i deluje zajedno.

Kvalitet odnosa dece i odraslih i holističko obrazovanje su najvažniji elementi našeg programa. Naše uverenje je da škola treba da bude stimulativno okruženje za učenje i život u skladu sa potrebama učenika i vremenom u kojem živimo. To bi trebalo da bude mesto gde se poštuju razlike i razvija nezavisnost i odgovornost, kako bi se studenti međusobno upoznamo. budućnost koja dolazi, a nastavnici su njihova kreativna podrška u ovom procesu.

Naša Lokacija