अच्छी तरह से प्रशिक्षित मुर्गा हिंदी कुशल फैप कमल योनी पर सवारी इतना है कि वह खुद को तीव्र संभोग करने के लिए देता है. sexytube एक स्पेनिश गोरा के साथ असली विंटेज सेक्स. सेक्स फुल क्सक्सक्स डेबी 1 गुदा. gangbang porno उसकी तंग एशियाई बिल्ली और बिल्ली स्ट्रोकिंग यह चाहता है!. सेकसी वीडीयो

Preporučene mere prevencije covid-19 u školama i ustanovama studentskih i studentskih standarda

Pogledajte mere Vlade Republike Srbije za prevenciju COVID-19 u školama.

Saradnja u učenju

Beautiful,Business,Woman,And,Her,Cute,Little,Son,Are,Drawing

Saradnja sa roditeljima

Porodica je primarni vaspitač deteta i iskustva porodice su od neprocenjivog značaja za realizaciju detetovog dobrog komšije. Roditelji i zaposleni imaju iste zadatke - da slušaju "stotinu dečijih jezika", da budu spremni da pruže podršku, ali i da nauče da tiho gledaju kada dete pronađe sve što mu je potrebno. Prateći ideju o značaju istinskog angažovanja dece u obrazovnom procesu, verujemo da su roditelji pravi partneri, pozvani i dobrodošli da pregovaraju, menjaju i razvijaju našu kulturu.
Svoje partnerstvo sa porodicom gradimo na principima jednakosti, autentičnosti, demokratije i kompetentnosti.

Naša vizija i misija

Montesori pedagogija se fokusira na obrazovanje deteta u celini, uključujući fizičko, duhovno, socijalno, mentalno i emocionalno obrazovanje. Naša misija je da inspirišemo decu da razviju holistički. Želimo da podržimo svako dete u sticanju ljudskih vrednosti, prateći njegov lični tempo razvoja i istovremeno ga učeći da radi i deluje zajedno.

Kvalitet odnosa između dece i odraslih i holističko obrazovanje su najvažniji elementi našeg programa. Naše uverenje je da škola treba da bude stimulativno okruženje za učenje i život u skladu sa potrebama učenika i vremenom u kojem živimo. To bi trebalo da bude mesto gde se poštuju razlike i razvija nezavisnost i odgovornost, kako bi studenti mogli da se upoznamo. budućnost koja dolazi, a nastavnici su njihova kreativna podrška u ovom procesu.

Naša lokacija